Locatie, 7701BV, NL
0523 234567
info@ouwegoedzak.nl

Over De Ouwe Goedzak

De leukste kringloopwinkel van Overijssel!

De kringloop

Op zaterdag 1 juli 2017 opende moeder (Monique Borger-Reurink) & dochter (Killian Borger) samen hun lang gedroomde kringloopwinkel. Wat begon als een kringloopwinkel met een oppervlakte van c.a. 1000 m², is tegenwoordig een winkel met een oppervlakte van ruim 2000 m². Momenteel is Kringloopwinkel De Ouwe Goedzak de grootste kringloopwinkel van de gemeente Hardenberg en daar zijn wij stiekem best trots op.

De huidige kringloop kent naast -de alom bekende- stellingen ook een aantal sfeerkamers. Aan de hand van deze kamers laten wij ons klanten zien wat er mogelijk is met vintage, curiosa, nieuwe spullen en natuurlijk overige snuisterijen. Wij maken daarbij ook gebruik van wisselende thema's, bijvoorbeeld: barok, The 70s of natuurlijk hedendaags strak.

Het Leutje

In 2019 is er een koffiecorner gerealiseerd. Een plek waar u lekker tot rust kunt komen onder het genot van een lekker vintage kopje thee, koffie of natuurlijk een glas frisdrank + een ouderwets kaakje, dit alles in een unieke sfeer die écht iets anders is dan anders. Gezelligheid staat op nummer 1 en daarom zorgen wij met ons team dat er in Het Leutje altijd een barman/vrouw klaar staat voor een babbeltje en een luisterend oor.

Vrijwilligers

Onze kringloopwinkel draait op een geweldig team vrijwilligers, zonder deze vrijwilligers was het huidige resultaat nooit mogelijk geweest. Wij vinden het belangrijk dat iedereen op zijn plek is binnen onze kringloopwinkel, dus bieden wij onze vrijwilligers de ruimte om zelf hun werkzaamheden te ontwikkelen om zo het optimale resultaat te creëren voor vrijwilliger en klant. Daarnaast vinden wij een liefdevolle werkomgeving erg belangrijk en beginnen wij gezamenlijk de dag met koffie, tevens verzorgen wij elke werkdag voor een uitgebreide lunch.

Vrijwilliger worden?

Op dit moment zoekt kringloopwinkel De Ouwe Goedzak de volgende vrijwilligers:

  • Mensen die ons kunnen helpen op het gebied van horeca en gastvrijheid.
  • Mensen die graag als kassamedewerker willen werken.
  • Mensen voor het transport, ophalen van kringloopspullen en de inname. Spierkracht enigszins vereist!
  • Daarnaast komen we ook graag in contact met mensen met zowel een creatieve als educatieve achtergrond of mensen die onbezoldigd willen adviseren en helpen op het gebied van marketing, communicatie.

bent u geïnteresseerd? bel dan: 0523-234 567 (vraag naar Monique Borger).

Goede doelen

Wij vinden het ongelooflijk belangrijk om midden in de samenleving te staan, maar wij verlegen zo nu en dan ook letterlijk en figuurlijk onze grenzen. Op 8 april 2018 vertrok er bijvoorbeeld een container vol met goederen uit de kringloop richting Banjul in Gambia. Wij proberen zoveel mogelijk verspilling te voorkomen en willen al onze goederen een nieuw leven in blazen, of we dat nu doen in Nederland of in Afrika.

     

↑ Werkzaamheden bij de container van Stichting HM For The Gambia.

 

 

 

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram